Hulp nodig?

Iedereen heeft weleens hulp of ondersteuning nodig. Mocht u om wat voor reden dan ook hiervoor niet bij familie, vrienden, buren of zorgorganisaties terecht kunnen, dan kunt u een beroep doen op de vrijwilligers van Charitas, de thuishulpgroep van de Hersteld Hervormde gemeente te Giessendam, Neder-Hardinxveld en Sliedrecht.

Welke hulp kunnen wij bieden?

Denk bijvoorbeeld aan:

  • begeleidend vervoer
  • boodschappen doen
  • opvang en oppas van kinderen
  • licht huishoudelijk werk
  • ondersteuning van mantelzorgers

Door wie?

De thuishulpgroep ‘Charitas’ valt onder verantwoordelijkheid van de diaconie en wordt gecoördineerd door Margreth Bakker en Marleen van Bezooijen. Er zijn vrijwilligers die u komen helpen. Deze vrijwilligers zijn gemotiveerd, ondernemen geen (nieuwe) actie zonder overleg met één van de coördinatoren en respecteren uw privacy.

Hoe kunt u ons bereiken?

U kunt ons van maandag t/m vrijdag bellen via: 06-42408271. De telefoon wordt door één van de coördinatoren beantwoord. Mocht de telefoon niet worden opgenomen, spreek dan uw naam en telefoonnummer in op de voicemail. U wordt dan door de coördinator teruggebeld. Daarnaast kunt u ook mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook is er een folder verkrijgbaar met alle informatie. U kunt deze folder aanvragen via bovenstaand mailadres