Aanmelden bijwonen kerkdiensten

Geachte gemeenteleden,

Vanaf zondag 13 september vinden de uitnodigingen voor het bijwonen van de kerkdiensten op een andere manier plaats. We gaan dan gebruik maken van kerktijd.nl. Dit is geen reserveringssysteem maar een uitnodigingssysteem. Het voordeel van een uitnodigingssysteem is dat iedereen evenveel kans maakt om een dienst te kunnen bijwonen.

Dit uitnodigingssysteem zal ook gebruikt worden voor bijvoorbeeld Bijbellezingen en de lezing tijdens de gemeentedag.

Voor wat betreft de zondagse erediensten is het ons streven om ieder gemeentelid in de gelegenheid te stellen om 1 op de drie diensten aanwezig te kunnen zijn. U kunt dus niet reserveren voor een specifieke dienst op een specifieke datum, maar via Aanmelden kunt u opgeven voor welk type diensten u uitgenodigd wilt worden. Wanneer u op Aanmelden klikt dan komt u op een invulformulier terecht (zie VOORBEELD AANMELDFORMULIER onderaan dit bericht). Hier vult u een aantal algemene gegevens in en geeft u aan voor welk type kerkdiensten u uitgenodigd wilt worden. Hierbij willen we de volgende richtlijnen meegeven:

 • Bij voorkeur meldt u zich aan tot de groep waarin u bent ingedeeld.
  • Groep 1: Abbady t/m van der Giessen
  • Groep 2: van Ginkel t/m Oosterom
  • Groep 3: Ottema t/m Zuyderduyn
 • U kunt aangeven om zowel voor de ochtenddienst als de avonddienst van de groep uitgenodigd te willen worden.
 • U kunt aangeven om voor 1 of meerdere kerkdiensten van een andere groep uitgenodigd te willen worden. Het is aan te raden om dit aantal beperkt te houden, het systeem kijkt namelijk niet naar het aantal diensten dat u bij wilt wonen maar verdeelt de diensten evenwichtig over alle aanmeldingen.
 • Het streven is om op maandagavond de uitnodigingen voor de komende zondag per e-mail te versturen. U dient deze dan te bevestigen door in de betreffende e-mail op de JA-knop te klikken. Wanneer u geen gebruik maakt van de uitnodiging dan vragen we u om dat kenbaar te maken door op de NEE-knop te klikken. Indien u niet binnen 48 uur reageert dan vervalt de uitnodiging en worden automatische andere gemeenteleden uitgenodigd.
 • Mocht u na bevestigen van de uitnodiging toch besluiten om niet naar de dienst te komen meldt u dan a.u.b. via dezelfde link weer af, er worden dan automatisch andere gemeenteleden uitgenodigd.
 • De ouder die ’s morgens thuisblijft om op te passen is welkom tijdens de avonddienst op dezelfde zondag en de ouder die ’s avonds thuisblijft om op te passen is welkom tijdens de ochtenddienst op dezelfde zondag. Het systeem voorziet hiervoor niet in een registratie, u kunt gewoon naar de kerk komen.
 • Wanneer u geen internet heeft en toch de diensten van uw groep wilt bijwonen dan verzoeken wij u om dit telefonisch kenbaar te maken bij de scriba van de kerkenraad. U hoeft dat slechts eenmalig te doen.
 • U kunt nu ook al aangeven of u voor de lezing tijdens de gemeentedag uitgenodigd wilt worden en voor de Bijbellezingen tijdens het winterseizoen.
 • Nadat u zich heeft aangemeld krijgt u een e-mail om uw e-mailadres te verifiëren. Pas nadat u in deze e-mail op de knop “verifieer uw e-mailadres” hebt geklikt is uw aanmelding om uitnodigingen te ontvangen definitief.

Voorbeeld aanmeldformulier

Voorbeeld aanmeldformulier

KERKDIENSTEN

Woensdag 27 januari 2021
27Jan
Voorganger: ouderling J. van Zijtveld - Meditatief moment
Tijd: 19:45 uur
Zaterdag 30 januari 2021
30Jan
Voorganger: ouderling P.A. den Breejen - Weeksluiting
Tijd: 19:00 uur
Zondag 31 januari 2021
31Jan
Voorganger: ds. A.P. Muilwijk
Tijd: 09:30 uur
Voorganger: ds. N.P.J. Kleiberg
Tijd: 18:00 uur
Woensdag 3 februari 2021
3Feb
Voorganger: ouderling B.W. Boerman - Meditatief moment
Tijd: 19:45 uur
Zaterdag 6 februari 2021
6Feb
Voorganger: ouderling F. Boer - Weeksluiting
Tijd: 19:00 uur
Zondag 7 februari 2021
7Feb
Voorganger: ds. B.D. Bouman
Tijd: 09:30 uur
Voorganger: ds. C. Gielen
Tijd: 18:00 uur

Heeft u geen bijbel?

De Bijbel is het boek waarin God tot de mensen komt